Nieuwe maand, nieuwe kansen! Dit is een kans die je zeker niet wilt laten liggen. In februari schrijven wij 10 zakelijke blogs voor je voor slechts € 250,- ex btw!

Het belang van zakelijke blogs

Zakelijke blogs zijn heel belangrijk en eigenlijk wordt het in 2017 alleen nog maar belangrijker om regelmatig een zakelijk blog te plaatsen. Waarom? Omdat we meer en meer te maken krijgen met de effecten van Google Rankbrain. Hier kun je goed op inspelen door middel van informatieve, doeltreffende en unieke blogs. Zoekmachines, niet alleen Google, houden van websites die lekker actief blijven. Actieve websites worden beter gerankt dan inactieve websites. Door regelmatig een blog te plaatsen houd jij je website actief en verbeter je dus de online vindbaarheid. Daarnaast krijg je meer bezoekers op je website, met alle positieve gevolgen van dien. Tot slot zijn zakelijke blogs natuurlijk ook ideaal om te delen via social media.

Hoe vaak moet je een zakelijk blog plaatsen?

Hier zijn geen regels aan verbonden, maar het is wel belangrijk om regelmatig iets van je te laten horen. Hierbij is het aan te raden om vaste dagen en tijden aan te houden. Op den duur krijg je vaste lezers en zij komen speciaal voor jouw blogs terug naar je website of je social media account. Door ervoor te zorgen dat je blogartikelen publiceert op vaste dagen en tijden doe je deze lezers een groot plezier. Dit levert jou natuurlijk meer waardering en meer shares op. Het is goed om minimaal twee tot drie blogs per week te plaatsen.

Blogs voor een hele maand!

Als jij je houdt aan het publiceren van twee tot drie zakelijke blogs per week, dan is onze actie dus goed voor een hele maand! Je hebt een hele maand geen omkijken naar je zakelijke blogs voor maar € 250,- ex btw.

Wat mag je verwachten?

Wanneer jij gebruik maakt van deze Februari Actie, dan ontvang je van ons 10 zakelijke blogartikelen van 500 – 700 woorden per stuk. Uiteraard zoeken wij naar de meest relevante onderwerpen en zorgen wij voor de juiste SEO-dosis. De blogartikelen worden opgedeeld in korte alinea’s om de leesbaarheid te bevorderen en de subtitels worden bewust gekozen. Uiteindelijk krijg je 10 complete blogartikelen aangeleverd in Word, zodat je deze alleen nog maar even hoeft te publiceren op vaste dagen.

Interesse in een langdurige samenwerking?

Wij verzorgen de dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse blogs voor diverse ondernemingen. Uiteraard kunnen wij op aanvraag voorbeelden met je overleggen. Wil jij je zakelijke blog permanent aan ons uitbesteden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen je graag alles over wat wij voor je kunnen betekenen en wat de tarieven zijn.

De actie is vrijblijvend!

De scherpe Februari Actie is natuurlijk ideaal om eens kennis te maken met onze mogelijkheden en kwaliteiten. Deze actie is geheel vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast. Profiteer nu en plaats een maand lang interessante zakelijke blogs op je website voor maar € 250,- ex btw.