Onze blog feedback service helpt je om meer uit je nieuwe én bestaande blogs te halen. Zakelijke blogs zijn ideaal om te zorgen voor steeds verse content op je website. Daar houdt Google van! Daarnaast lenen de zakelijke blogs zich uitstekend voor het toepassen van SEO. Ook dat zien de zoekmachines graag.

Natuurlijk zijn je zakelijke blogs vooral ook bedoeld om je online bezoekers te overtuigen van jouw kwaliteiten en om je klanten te voorzien van waardevolle informatie. Je schrijft al je zakelijke blogs vol enthousiasme, maar ze leveren je niet op wat je er wel van verwacht. Hoe komt dit? Laat het uitzoeken door onze blog feedback service!

Waarom onze blog feedback service loslaten op jouw blogs?

Onze blog feedback service is er voor iedereen die graag zelf zakelijke blogs wil schrijven, maar die nog niet het maximale uit de zakelijke blogs haalt. Wij geven je 5 goede redenen om te kiezen voor onze blog feedback service:

 • Praktische SEO tips om direct toe te passen
 • Slimme adviezen voor je blogtitels
 • Optimalisatietips voor je bestaande blogs
 • Optimalisatietips voor toekomstige blogs
 • Effectieve tips voor relevante blogonderwerpen

Jij wilt gewoon lekker zelf je zakelijke blogs schrijven

Veel ondernemers vinden het erg lastig om steeds weer sterke, waardevolle blogs te schrijven. Deze ondernemers kunnen de zakelijke blogs laten schrijven door D-Write One, zo af en toe eens eentje of met het gemak van vaste aanleveringen vanuit een blogabonnement. Dan zijn er natuurlijk ook de ondernemers die graag zelf tijd vrijmaken in de agenda om regelmatig een zakelijk blog te schrijven. Een deel van deze ondernemers haalt hier veel succes uit. Behoor jij niet tot deze groep ondernemers en zie jij (te) weinig resultaat van je zakelijke blogs? Blog feedback van D-Write One kan je dan helpen. Wij vertellen je waarom jouw zakelijke blogs niet optimaal presteren én wat je kunt doen om dit te veranderen.

De blog feedback service is een eenmalige service

Onze blog feedback service is een eenmalige service, dus je zit helemaal nergens aan vast. Gebruik maken van onze blog feedback service vraagt dan ook om slechts één investering. Wij gaan dan voor je aan de slag en leveren je een complete service die volledig draait om jouw zakelijke blogs. De kosten hiervoor bedragen € 175,- exclusief btw.

Hoe werkt onze blog feedback service?

Wij selecteren willekeurig 10 van jouw geschreven zakelijke blogs. Deze gaan we van begin tot einde screenen op alle belangrijke punten. Hierbij gaat veel aandacht naar SEO, maar we kijken ook naar onder meer de toon van de tekst, de spelling en grammatica, de indeling, de lengte van de blogtekst en de waarde van het stuk. Wanneer we alles doorlopen hebben weten wij precies waar de verbeterpunten liggen en deze delen we met jou. Zo weet jij precies wat jij anders moet doen om je zakelijke blogs te optimaliseren. Je ontvangt een compleet uitgewerkt rapport met tips en adviezen waar je direct mee aan de slag kunt.

Je ontvangt direct een handig stappenplan!

Wij houden onze blog feedback service up to date. Dat betekent dat we jouw zakelijke blogs altijd controleren op basis van de blog regels en richtlijnen die op dat moment actueel zijn. Om jou verder te helpen bieden we je een handig stappenplan om tijdens het schrijven bij de hand te houden. Aan de hand van dit stappenplan kun jij makkelijker en effectiever zakelijke blogs schrijven. Het stappenplan maakt onderdeel uit van onze blog feedback service. Het kost je dus niets extra!

Haal jij nog niet uit je zakelijke blogs wat je er wel uit zou willen halen? Onze blog feedback service biedt uitkomst. Heb jij interesse in onze unieke blog feedback service? Neem direct contact met ons op!

Onze blog feedback service inschakelen? Dit zijn onze garanties!

 • Je bestaande blogs gaan beter presteren
 • Direct betere prestaties van je nieuwe blogs
 • Begrijpelijke tips om zelf mee aan de slag te gaan
 • Eerlijk advies om jouw blogs effectiever te schrijven
 • Een handig stappenplan voor zakelijke blogs

Wat onze klanten zeggen

“Al jarenlang schrijft D-Write One voor onze website de (SEO) teksten. Deze teksten zijn zeer duidelijk en makkelijk leesbaar. Ik ben heel positief over de content en mijn klanten waarderen de duidelijke teksten ook. Kortom, een samenwerking met Marensa is aan te raden.”

Sander Kersten – Alex Bestrijdt

Stuur een bericht.

Heb jij specifieke content nodig en weet je niet zeker of wij dit voor jou kunnen verzorgen? Aarzel niet en stuur een berichtje.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.