Zakelijke blogteksten laten schrijven is eigenlijk een must als je zelf geen tijd, zin of inspiratie hebt om de blogs zelf te schrijven. Je wilt de concurrentie op zijn minst bij kunnen houden en dat gaat niet als je geen zakelijke blogteksten publiceert. Websites die regelmatig verse content publiceren worden namelijk altijd hoger in zoekmachines geplaatst dan websites die een beetje ‘doodgeslagen’ zijn.

Natuurlijk kun je jouw zakelijke blogs laten schrijven door D-Write One. Bestel een los zakelijk blog wanneer jij het wilt of kies voor een voordelig blogabonnement om zeker te zijn dat er iedere week of maand iets nieuws op je website staat.

De belangrijkste voordelen van zakelijke blogs

Zakelijke blogs laten schrijven voor je website? Daar win je veel mee! Wat dan precies? Dit zijn de belangrijkste voordelen van zakelijke blogs:

 • Google houdt van verse content op websites
 • Ideaal voor effectieve toepassing van SEO
 • Presenteer jezelf als dé expert op de markt
 • Realiseer eenvoudig meer betrokkenheid
 • Makkelijk deelbaar via social media

Weet je dat 1 blogtekst wel 2 jaar voor je blijft werken?

We horen vaak dat het ondernemers bloed, zweet en tranen kost om een zakelijk blog te schrijven. Het kost gewoonweg te veel tijd, moeite en energie om het publiceren van zakelijke blogs bij te houden. Want, wat heeft het eigenlijk voor zin? Nou, het heeft heel veel zin!

Het is bewezen dat 1 blogtekst gemiddeld 2 jaar lang voor je blijft werken. Dat betekent dat 1 blog gemiddeld 24 maanden lang extra bezoekers naar je website trekt! Een voorwaarde is natuurlijk wel dat de blogtekst waardevol is én dat er voldoende aandacht is besteed aan SEO. Wil jij je blogs laten schrijven door D-Write One? Dan ben je zeker van een optimale aandacht voor SEO én veel waarde voor je lezers.

Direct contact opnemen

Hoeveel blogs laten schrijven om succes te bereiken?

Kun je dan niet gewoon 1 zakelijk blog laten schrijven en deze voor je laten werken? Ja, natuurlijk kan dat! Toch is dat niet helemaal de gedachte. Zowel jouw online bezoekers, klanten en lezers als zoekmachines verwachten meer van jou. Hoe meer verse content, hoe beter. Het is verstandig om een mooie collectie zakelijke blogs op te bouwen, zodat jij jezelf steeds verder kunt positioneren als dé expert in jouw vakgebied. Je mag natuurlijk altijd zelf weten hoeveel blogs je wilt laten schrijven. Het advies luidt wel om minstens 1 zakelijk blog per maand te publiceren op je website.

Losse blogteksten of een blogabonnement?

Wil jij je zakelijke blogs laten schrijven door D-Write One? Dan heb je in de basis twee mogelijkheden. Je kunt zo af en toe eens bij ons aankloppen om een SEO-blog te laten schrijven en je hebt de optie om een blogabonnement af te sluiten.

Schrijf jij graag eens per week of eens per maand zelf een blog, maar kom je zo nu en dan in tijdnood? Laat het ons weten en wij schrijven een zakelijk blog voor je. Nooit gebrek aan inspiratie, maar ineens last van een writer’s block? Geen paniek, wij gaan wel even blokken op dat blog van jou!

Schrijf je elke week een sfeervol blog, maar heb je geen idee hoe je SEO-blogs schrijft? Dan is het een optie om vanuit een blogabonnement eens per maand een SEO-blog te laten schrijven. Plaats deze tussen je eigen blogs en zo nemen we allebei een beetje voor onze rekening. Wil jij profiteren van een actieve blogpagina op je website, maar heb je totaal geen zin, tijd of inspiratie om zelf blogs te schrijven? Dan kun je kiezen voor een blogabonnement dat bij je past. Laat bijvoorbeeld eens per week, eens per twee weken of eens per maand een zakelijk blog schrijven.

Alle zakelijke SEO-blogs die door D-Write One worden geschreven zijn minimaal 500 woorden lang. Daarnaast verzorgen wij ook XL-blogs, welke een lengte hebben van minimaal 1.000 of minimaal 1.500 woorden, afhankelijk van jouw specifieke wensen.

Een blogabonnement afsluiten voor zakelijke blogs

Leuk hoor, een blogabonnement voor zakelijke blogs, maar wat houdt dat nu precies in? Het afsluiten van een blogabonnement betekent vooral dat jij je blogpagina goed actief houdt zonder zelf steeds tijd te moeten reserveren voor het schrijven van blogs. Sluit een blogabonnement af voor 1 blog per week, 1 blog per maand of iets daartussenin en je weet zeker dat je altijd op tijd een blog kunt publiceren. Het aanhouden van vaste publicatiedata is namelijk verstandig.

Wij maken de blogabonnementen op maat, dus je krijgt per maand het aantal blogs geleverd dat jij wilt hebben. Wij regelen alles. Jij hoeft de zakelijke blogs alleen nog maar te publiceren en eventueel te delen op social media. Alle zakelijke blogabonnementen zijn maandelijks opzegbaar, dus je zit niet aan ons vast!

Zakelijke blogs laten schrijven? Dit zijn onze garanties!

 • Maximale aandacht voor SEO
 • Inclusief meta description en meta tags
 • Optimale waarde voor je lezers
 • De meest relevante onderwerpen voor jouw branche
 • Aangeleverd met een rechtenvrije blogfoto

Wil jij ook je zakelijke blogs laten schrijven door D-Write One of wil je een blogabonnement afsluiten? Neem direct contact met ons op!

Wat onze klanten zeggen

“De teksten van D-Write One zijn van goede kwaliteit en de communicatie verloopt erg snel!”

Leon Tindemans – TTM Communicatie

Stuur een bericht.

Heb jij specifieke content nodig en weet je niet zeker of wij dit voor jou kunnen verzorgen? Aarzel niet en stuur een berichtje.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.