Een blogabonnement afsluiten is om meerdere redenen een goed idee. Eén van de belangrijkste redenen is wel dat je met een blogabonnement zeker weet dat je kiest voor evergreen SEO content voor je website. Dit is precies wat jouw website nodig heeft voor een optimale vindbaarheid, zeker op de lange termijn.

 

Wat is evergreen SEO content?

SEO blogs die altijd relevant blijven worden ook wel evergreen SEO blogs genoemd. Blogs zijn er in verschillende soorten. Er zijn blogs die een specifiek en actueel onderwerp onder de aandacht brengen. Deze zijn voor relatief korte tijd interessant om te lezen. Ditzelfde geldt voor blogs die bijvoorbeeld evenementen of beurzen aankondigen. Daarnaast zijn er blogs met inhoud die niet aan tijd gebonden is. Denk aan bijvoorbeeld blogs met tips, checklists en aanbevelingen. Dit zijn evergreen blogs. Wanneer er dan ook nog rekening wordt gehouden met SEO in de blogtekst, dan is er dus sprake van evergreen SEO content.

 

Waarom een blogabonnement afsluiten?

Waarom zou je nu een blogabonnement afsluiten voor evergreen SEO content? Je kunt hier meerdere redenen voor hebben. Evergreen SEO blogs leveren je per stuk gemiddeld 2 jaar lang extra verkeer naar je zakelijke website op. Je blijft er dus lang je voordeel mee doen. De evergreen SEO blogs maken je website beter vindbaar én zijn leuk om te lezen voor je online bezoekers. De evergreen SEO blogs zijn gemakkelijk meerdere keren te promoten via social media, bijvoorbeeld. Je haalt er dus lange tijd veel voordeel uit. Natuurlijk is een blogabonnement ook ideaal voor wanneer je wel je voordeel wilt halen uit SEO blogs, maar er zelf geen tijd voor hebt. Met een blogabonnement geef je alle zorgen om je blogs uit handen, zodat je weet dat het goed geregeld is en je er zelf niet mee aan de slag hoeft.

 

Evergreen SEO blogs werken niet direct

Het is belangrijk om te weten dat evergreen SEO blogs niet direct werken. Het is niet zo dat je één SEO blog publiceert en volgende week honderden extra bezoekers op je website ontvangt. Ging het maar zo makkelijk! In de regel is het zo dat je pas echt veel voordeel uit je evergreen SEO blogs gaat halen wanneer je er minimaal 80 tot 100 online hebt staan. Daarnaast moet je Google (en andere zoekmachines) natuurlijk ook de kans geven om de nieuwe SEO content te indexeren. Dit kan 4 weken duren, maar het kan ook 8 weken duren. Zakelijk bloggen is een kwestie van volhouden en geduld hebben. Succes komt zelden met de sneltrein.

 

Het juiste blogabonnement kiezen

Er zijn natuurlijk meerdere partijen waar je blogabonnementen kunt afsluiten. Je kunt blogabonnementen afsluiten bij tekstbureaus en SEO-professionals, maar er zijn ook studenten die blogabonnementen aanbieden. Wil je een blogabonnement afsluiten? Let dan altijd goed op het pakket waar je voor kiest. Blogabonnementen zijn namelijk niet standaard en zitten overal anders in elkaar. Zo krijg je met het ene blogabonnement alleen een tekst en met het andere abonnement een compleet pakket met beeldmateriaal en keywords. Ook tarieven verschillen erg. Je wilt niet de hoofdprijs betalen. Dat is vanzelfsprekend. Anderzijds moet je je ook bedenken dat je inlevert op de kwaliteit als je voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten. Het is altijd aan te raden om alle factoren goed te vergelijken voordat je een blogabonnement gaat afsluiten.  

 

Een blogabonnement afsluiten bij D-Write One

Je kunt bij ons een blogabonnement afsluiten dat goed bij je past. Wij bieden drie verschillende blogabonnementen die je kunt afsluiten voor diverse perioden. Daarnaast is het mogelijk om een blogabonnement op maat af te sluiten. In dit geval bespreken wij met jou hoeveel blogs je nodig hebt per week of per maand, zodat wij op basis daarvan een mooi blogabonnement voor je kunnen samenstellen. Je ontvangt van ons een compleet pakket wanneer je besluit om een blogabonnement af te sluiten. Je ontvangt niet alleen de blogteksten zelf, maar je ontvangt ook linksuggesties, rechtenvrije foto’s, meta descriptions, focus keywords en ondersteunende keywords. Wij maken voornamelijk gebruik van long tail keywords. Indien gewenst kunnen wij je adviseren over de publicatiedata.

 

Altijd evergreen SEO content

Mensen die bij ons een blogabonnement afsluiten willen over het algemeen evergreen SEO blogs. Dit is dan ook wat wij standaard leveren vanuit onze blogabonnementen. Wij zoeken naar mooie onderwerpen die relevant blijven. Wil je een blogabonnement afsluiten voor blogs die wél aan een bepaalde datum of periode gebonden zijn? Dan is dit natuurlijk mogelijk. Bekijk onze blogabonnementen of neem eens vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren je graag. Vraag gerust eens een proefblog aan als je nog niet zeker weet of je een blogabonnement wilt afsluiten.