Onze blogabonnementen gaan als een tierelier! Dit is natuurlijk fantastisch nieuws, maar aan ieder voordeel zit altijd wel een nadeel(tje). Wij boden namelijk in totaal maar liefst 8 blogabonnementen, variërend van 1 blog tot 25 blogs per maand. Daarnaast hadden wij ook nog een keuzeabonnement, zodat de klanten zelf het aantal blogs per maand konden bepalen. Met een paar blogabonnementen is het prima te organiseren om iedere klant te leveren vanuit het juiste abonnement, maar het wordt een behoorlijke puzzel als het wat meer blogabonnementen worden. We gaan het eerlijk toegeven: we wisten (bijna) niet meer hoeveel blogartikelen we moesten leveren, aan wie we moesten leveren en op welke data.  

Blogabonnementen met 1, 2 of 4 blogs

We werden gedwongen om de blogabonnementen eens te herzien. Niet alleen om de organisatie van al die blogabonnementen op orde te kunnen houden, maar ook om de keuze voor onze nieuwe klanten te vereenvoudigen. Bij het bekijken van de blogabonnementen die het meest gekozen worden door onze klanten ontdekten we dat het grootste deel van de klanten kiest voor 1 blog, 2 blogs en (een meervoud van) 4 blogs. Zo zijn de blogabonnementen voor 20 blogs per maand erg populair en op de tweede plaats vinden we het blogabonnement voor 12 blogs.

3 blogabonnementen!

Uiteindelijk hebben we de 8 blogabonnementen de deur gewezen en het aantal abonnementen terug weten te brengen naar 3 blogabonnementen. Vanaf nu bieden we het BASIC abonnement, het JUST FINE abonnement en het EXCELLENT abonnement. Natuurlijk stellen wij de 3 nieuwe abonnementen even aan je voor!

BASIC blogabonnement
 •      1 blogartikel van 700+ woorden                
 •      1 rechtenvrije foto
 •      1 meta description
 •      5 relevante keywords
 •      Linksuggesties
JUST FINE blogabonnement
 •      2 blogartikelen van 700+ woorden 
 •      2 rechtenvrije foto’s
 •      2 meta descriptions
 •      10 relevante keywords
 •      Linksuggesties
EXCELLENT blogabonnement
 •      4 blogartikelen van 700+ woorden 
 •      4 rechtenvrije foto’s
 •      4 meta descriptions
 •      20 relevante keywords
 •      Linksuggesties

Natuurlijk zorgen wij ervoor dat de blogartikelen aantrekkelijk zijn voor zowel de lezers als de zoekmachines. Wij voeren dan ook een uitgebreid keyword onderzoek uit voor ieder blog en verwerken relevante en ondersteunende keywords in de teksten, inclusief synoniemen. Wel gaan wij altijd uit van het idee dat de blogartikelen op de eerste plaats geschreven worden voor de lezers en op de tweede plaats pas voor de zoekmachines, niet andersom. Heb jij hier een andere kijk op voor jouw blogartikelen? Dan kun je dit natuurlijk gewoon aangeven.

Per week of per maand?

Het aantal blogs van het gekozen abonnement kan worden uitgesmeerd over de periode die jij kiest. De maximale periode is een maand. Aan het einde van elke periode zullen wij je vragen of je nog een periode door wilt. Je zit dan ook nergens aan vast. Wil jij bijvoorbeeld elke week 1 blog plaatsen? Dan kun je voor een BASIC abonnement voor een week kiezen of voor een EXCELLENT abonnement voor een maand. Wil je elke week 4 blogs publiceren? Dan sluit je het EXCELLENT abonnement per week af.

Wat nu als je een ander aantal blogs wilt?

Wil jij alle (werk)dagen van de week een blog plaatsen? Dat is natuurlijk geen probleem. Wij kunnen altijd een maatwerk abonnement aanbieden tegen een scherpe prijs. Zo hebben wij op dit moment een aantal klanten met lopende blogabonnementen van 20 tot 25 per maand. Zij kunnen het lopende abonnement blijven verlengen. Wil je als nieuwe klant een blogabonnement afsluiten van bijvoorbeeld 20 of 25 blogs per maand? Dan kun je contact met ons opnemen voor een vrijblijvende offerte.

Hoe zit het met de lopende abonnementen?

Klanten die bij ons al een blogabonnement hebben afgesloten hebben twee mogelijkheden. Zij mogen het oude blogabonnement gewoon blijven verlengen, maar zij mogen ook overstappen op een nieuw abonnement. De oude abonnementen kunnen niet meer worden afgesloten door nieuwe klanten.

Een proefblog aanvragen

Natuurlijk kun je nog altijd eerst een proefblog aanvragen. Hierover kun je meer lezen op onze pagina voor de blogabonnementen. Wel willen we nog eens benadrukken dat het belangrijk is om ons geen onderwerp te geven voor een proefblog. Al meerdere keren hebben wij meegemaakt dat wij een onderwerp toegeschoven kregen waar wij gewoonweg niet al onze kwaliteit, creativiteit en ‘schrijfkunst’ in kwijt konden. Dit zorgt enkel voor teleurstellingen, zowel voor de klant als voor ons. Laat ons vrij en je krijgt er het beste voor terug!

Heb je nog vragen?

Natuurlijk kunnen wij je nog veel meer vertellen over de blogabonnementen. Wil jij meer weten? Neem dan gerust eens contact met ons op. Uiteraard kun je ook altijd een vrijblijvende offerte aanvragen voor een blogabonnement op maat.