Blogabonnementen

Blogabonnement

Blogabonnementen zijn ideaal voor bedrijven die wel winst willen behalen met een zakelijk blog, maar die zelf niet de tijd, inspiratie of zin hebben om de zakelijke blogs te schrijven. D-Write One biedt voordelige blogpakketten voor alle bedrijven, van eenmanszaken met een klein klantenbestand tot grote ondernemingen met een groot netwerk.

 

Waarom een blogabonnement?

Zakelijke blogs bieden veel voordelen, maar veel ondernemingen ondervinden moeite met het bijhouden van een zakelijk blog. Er is geen tijd voor, het ontbreekt aan inspiratie, men komt gewoonweg niet verder dan 250 woorden of het wordt vergeten. Zonde, want bedrijven met een actief zakelijk blog zien dit ook terug in de omzet, de naamsbekendheid, de waardering en meer. Met een blogabonnement hoef je je geen zorgen meer te maken om je zakelijke blogartikelen. D-Write One zorgt voor zoveel blogartikelen als jij wilt, of je nu eens per maand wilt bloggen of op alle werkdagen van de week. Alle blogs hebben een uitstekende lengte, zijn informatief en doeltreffend. Zo profiteer je met een blogabonnement wel van de voordelen van een zakelijk blog, maar hoef je er zelf geen tijd voor te reserveren.

 

Voordelige blogabonnementen

Wij hebben 3 voordelige blogabonnementen te bieden, namelijk Basic, Just Fine en Excellent. Hierbij verzorgen wij alles voor je, van het zoeken naar onderwerpen en rechtenvrije foto’s tot het schrijven van je zakelijke blogs en het bieden van suggesties voor links. Indien gewenst kunnen wij de blogartikelen, tegen een kleine meerprijs, ook voor je inplannen en publiceren in WordPress.

 

Proefblog laten schrijven

Je kiest niet zomaar voor een blogabonnement. Logisch, want het is toch een uitgave! Wij schrijven graag een proefblog voor je, zodat je kunt zien wat je krijgt als je een abonnement voor blogs af zou sluiten. De regels zijn simpel. Wil je het proefblog publiceren, maar wil je toch geen blogabonnement afsluiten? Dan betaal je € 50,- voor het complete blog. Wil je het proefblog niet publiceren en ook geen abonnement afsluiten? Dan betaal je niets. Het vooronderzoek dat wij voor het proefblog hebben gedaan wordt dan op een later moment nog eens aangesproken voor een ander doeleinde en de blogtekst verdwijnt in de digitale prullenbak. De rechten over de tekst en de foto blijven dan bij ons. Wil je het proefblog publiceren en direct een abonnement afsluiten? Dan is het proefblog gratis!

Belangrijk puntje: om jou optimaal te kunnen laten zien wat wij voor je kunnen doen is het belangrijk dat wij vrij worden gelaten in de keuze van het onderwerp voor het proefblog. Wij zitten vol ideeën voor iedere branche, maar worden beperkt wanneer we ons aan vaste onderwerpen moeten houden. Met een proefblog waar wij al onze creativiteit op vrij kunnen laten zijn wij het best in staat om jou te laten zien wat je werkelijk mag verwachten met een blogabonnement.

 

Overzicht blogabonnementen

Wil jij een blogabonnement? Bekijk dan hieronder ons overzicht aan blogabonnementen. De blogpakketten kunnen altijd kosteloos worden opgezegd. Je zit dus nergens aan vast. Jij bepaalt ook over welke periode je het blogabonnement wilt uitsmeren. Stel, je hebt interesse in het Excellent blogabonnement met 4 blogartikelen. Dan kun jij bepalen of je deze 4 blogartikelen per week, per twee weken of bijvoorbeeld per maand wilt ontvangen. Maak je er een weekabonnement van, dan ontvang je 4 blogs per week. Maak je er een maandabonnement van, dan ontvang je 4 blogs per maand. Simpel!

Heb je interesse in een blogabonnement, maar wil je eerst meer informatie of referenties? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op. Wil je meer informatie over het zakelijke blogabonnement? Dan kun je er hier meer over lezen.

 

 

Het BASIC blogabonnement 

 

1 blogartikel van 500-750 woorden                

1 rechtenvrije foto

1 meta description

5 relevante keywords

Linksuggesties

 

 

Het JUST FINE blogabonnement

 

2 blogartikelen van 500-750 woorden 

2 rechtenvrije foto’s

2 meta descriptions

10 relevante keywords

Linksuggesties

 

 

Het EXCELLENT blogabonnement

 

4 blogartikelen van 500-750 woorden 

4 rechtenvrije foto’s

4 meta descriptions

10 relevante keywords

Linksuggesties

 

 

 

* Prijzen zijn exclusief BTW