Een blogservice is ideaal als je het schrijven van blogs aan een professional over wilt laten. De meeste bedrijven hebben nu wel ontdekt dat het hebben van een online blog veel voordelen biedt. Een SEO blog blijft gemiddeld twee jaar voor je werken. Kun je nagaan wat dit voor je bedrijf doet als je meerdere keren per week een blog online publiceert. Bedrijven wéten het wel, maar hebben toch lang niet altijd een actief SEO blog. De één kan het gewoonweg niet goed genoeg, de ander kan het wel maar heeft er geen zin in en weer een ander kan de inspiratie niet vinden. Met een blogservice kan jouw zakelijke (WordPress) blog volledig verzorgd worden. Dit gebeurt vanuit een blogabonnement dat goed bij je past.

 

Een blogservice voor je zakelijke blogs

Een blogservice voor je zakelijke blogs neemt al je blogzorgen weg. Je hebt er zelf geen omkijken meer naar, waardoor jij je bezig kunt houden met je core business. Je bent er zeker van dat er sterke SEO blogs voor je worden geschreven door een ervaren blogger. Met de blogservice worden er zakelijke blogs online gepubliceerd die wérken voor jouw bedrijf. Er wordt vaker gedacht dat een zakelijk blog eigenlijk alleen goed is om meer online bezoekers te krijgen, maar er zijn nog veel meer voordelen te bedenken. Eerder al hebben wij alle voordelen van zakelijke blogs met je besproken. Zelfs deze voordelen waren nog maar een greep uit het totaal. Het publiceren van zakelijke blogs is op veel vlakken verstandig. Als je het zelf niet kunt, dan kan een blogservice je de oplossing bieden.

 

Waarom is een online blog een must?

Een online blog helpt je, zoals eerder gezegd, aan meer bezoekers op je website. Vanaf het moment van publiceren haalt een sterk SEO blog gemiddeld 2 jaar lang extra bezoekers naar je website. Deze tijd kan nog worden verlengd door tussentijds nog eens te delen via social media. Goede SEO blogs zorgen voor een betere ranking in de zoekmachines en zijn ideaal om kennis te delen. Je kunt gemakkelijk de betrokkenheid vergroten en je naamsbekendheid verder opbouwen. Eerder gaven wij je 13 redenen waarom zakelijk bloggen een must is. Ben je nog niet overtuigd dat jouw bedrijf echt een online blog nodig heeft? Laat je dan overtuigen door deze redenen. Je kunt het natuurlijk ook gewoon een tijdje proberen en de voordelen van een online blog zelf ervaren. Overtuigender dan dat wordt het niet.

 

Wat kost een blogger eigenlijk?

Gebruik maken van een blogservice is leuk, maar het kost je natuurlijk wel iets. Het inschakelen van een professioneel blogger biedt veel voordelen. SEO blogs kunnen je omzet een boost geven, bijvoorbeeld, maar dan moet het inschakelen van een professioneel blogger wel financieel haalbaar zijn voor je. Wat kost een blogger eigenlijk? Dit is vooral afhankelijk van je eigen voorkeuren. Eerder gaven wij je een overzicht van blogkosten om je een goed idee te geven van wat een blogger kost. In dit overzicht zie je ook de verschillende soorten bloggers. Het spreekt voor zich dat een professionele blogservice met SEO blogs wat meer kost dan een aantal eenvoudige blogs van matige kwaliteit. SEO blogs wérken voor je, terwijl matige blogs dit niet doen. Kortom, iets meer investeren levert je veel meer op.

 

Wat maakt de blogservice zo ideaal?

De blogservice is ideaal door de compleetheid ervan. Dit geldt in elk geval wanneer je bij ons voor een blogservice kiest in de vorm van een blogabonnement. Het is namelijk zo dat onze blogabonnementen volledig verzorgd worden aangeboden. Wat houdt dit nu precies in? Op de eerste plaats krijg je natuurlijk een SEO blogtekst. Deze heeft een minimale lengte van 500 woorden, maar gaat vaker richting de 700-750 woorden. Hierbij ontvang je minimaal één rechtenvrije foto. Wanneer de tekst vraagt om meer fotomateriaal, dan wordt dit extra fotomateriaal uiteraard kosteloos meegeleverd. In de content worden linksuggesties gegeven. In een blogtekst worden minimaal vijf interne links verwerkt (indien mogelijk) en standaard één sterke externe link. Verder ontvang je voor iedere blogtekst een meta description en een vijf tot tien relevante keywords. Uiteraard worden er long tail keywords én short tail keywords in de blogtekst verwerkt.

 

De blogservice voor een WordPress blog?

Maak je gebruik van de blogservice voor een WordPress blog? Dan is er nog een extra optie. Je kunt het geheel dan namelijk niet alleen aangeleverd krijgen via de mail om je zakelijke blogs zelf te publiceren. Wij bieden je dan ook de mogelijkheid om het publiceren van de zakelijke blogs aan ons over te laten. Eens per maand zetten wij al je zakelijke blogs in WordPress en plannen deze voor je in voor publicatie op de juiste momenten. Je hebt er dan totaal geen omkijken meer naar. Veel mensen hebben moeite met een blog bijhouden volgens een schema. Toch is publiceren op vaste momenten wel belangrijk, zeker als je eenmaal een clubje vaste lezers hebt. Wij kunnen volgens een effectief schema voor je inplannen, zodat je zeker weet dat je zakelijke SEO blogs op tijd worden gepubliceerd.

 

Zelf je blog online publiceren

Natuurlijk hoef je het inplannen van je blogs niet aan ons over te laten. Je kunt ook zelf je blogs online publiceren. Wij leveren dan vanuit het gekozen blogabonnement de blogteksten, meta descriptions, keywords en linksuggesties in Word aan via de mail. Ook ontvang je hierbij het fotomateriaal. Indien gewenst kunnen wij het fotomateriaal voor je op maat maken. Je plant de zakelijke blogs dan zelf in. Natuurlijk kunnen wij je wel advies geven over wanneer je de zakelijke blogs het best online kunt zetten.

 

Blogservice uitsluitend voor SEO blogs

Wij bieden de blogservice uitsluitend voor SEO blogs, ofwel voor blogs waarin optimaal aandacht wordt besteed aan search engine optimization. Waarom? Omdat wij het belangrijk vinden dat de zakelijke blogs echt wérken. Wij voeren altijd een SEO onderzoek uit voordat wij een blog schrijven. Zo kunnen wij goed rekening houden met een focus keyword en ondersteunende / gerelateerde keywords. Met een evergreen SEO blog bereik je veel meer dan met een gewoon blog. Jij moet kunnen rekenen op de goede effecten van je zakelijke blogs en dit kan eigenlijk alleen wanneer er in je blogs veel aandacht voor SEO is.

 

Blog feedback service voor je online blog

Heb je al meerdere zakelijke blogs online staan, maar doen deze niet wat zij zouden moeten doen? Dan is het natuurlijk een optie om een blogabonnement af te sluiten, maar er is ook een goedkopere oplossing. Wij bieden je namelijk niet alleen een blogservice, maar ook een blog feedback service voor zakelijke blogs. Wij controleren de blogs die jij online hebt staan en geven je praktische tips en adviezen om je blogs te verbeteren en in de toekomst te versterken. Zo kun je de zakelijke blogs gewoon zelf blijven schrijven, maar dan op een manier die de blogs sterker maakt.

 

Zelf een professioneel blogger worden?

Een professioneel blogger word je niet zomaar van de ene op de andere dag. Bij ons is het ‘blogtalent’ ook niet aan komen vliegen. Wij hebben hiervoor meerdere blogcursussen gevolgd. Om te kunnen oogsten zal er eerst gezaaid moeten worden, nietwaar? Wij bieden zelf geen blogcursussen aan, al kun je wel altijd contact opnemen voor tips en advies. Wel kunnen wij je De Blogacademie aanraden als je een blogcursus wilt volgen. Toch liever uitbesteden? Dan kun je natuurlijk altijd bij ons terecht voor een blogabonnement dat bij je past. Wij zijn je graag van dienst met onze compleet verzorgde blogservice.