Er liggen altijd kansen voor het oprapen, ook voor jou! Hier willen wij graag iets in betekenen. D-Write One biedt jou namelijk de kans om onderdeel uit te maken van ons unieke project: D-Write Website! Ook jouw website kan onder de aandacht worden gebracht als ‘D-Write Website’.

Wat is D-Write Website?

D-Write Website is er om iedereen de kans te geven om de zakelijke website eens extra onder de aandacht te brengen. Hiervoor is het natuurlijk wel belangrijk dat de website écht de moeite waard is om eens te bezoeken. Jij kunt ons, en alle lezers, zelf overtuigen van de waarde van jouw website. Jij vertelt ons waarom iedereen kennis zou moeten maken met jouw website en wij zetten deze dan voor jou in het zonnetje onder de noemer ‘D-Write Website’. Waarom jouw website ‘D-Write Website’ is, dat mag jij ons dus vertellen! Natuurlijk zijn webwinkels ook welkom!

Al meerdere aanmeldingen voor D-Write Website

Achter de schermen zijn we al een tijdje bezig met het vormgeven van D-Write Website. We hebben al wat interviews gevoerd en een aantal websites onder de loep genomen. Een website wordt immers niet zomaar benoemd tot D-Write Website! Komende tijd zullen dan ook de eerste D-Write Websites verschijnen. We hadden in de planning om eens per maand een website aan te bevelen, maar zoals het er nu naar uitziet is dit echt te weinig. Voor alsnog gaan we uit van één D-Write Website per week.

Is jouw website ook D-Write Website?

Ben jij van mening dat jouw website ook D-Write Website is? Is jouw website bijvoorbeeld de beste keuze voor betrouwbare informatie over zorgverzekeringen of biedt jouw bedrijf de beste diensten op het gebied van bouw en verbouw en is jouw website daarom de moeite waard? Misschien heb jij wel een goede reden om te vinden dat jouw webwinkel met babyartikelen dé beste webwinkel is voor kersverse ouders..

Meld je aan!

Om jouw website of webwinkel te laten benoemen tot D-Write Website is het natuurlijk wel nodig om je aan te melden. Je kunt ons een mail sturen als jij met jouw website of webwinkel in aanmerking wilt komen. Wij sturen jou dan een documentje met wat vragen. De antwoorden die je geeft worden gebruikt in het artikel dat wij ervan maken. Vervolgens brengen wij natuurlijk een bezoek aan je website en controleren wij of jouw website écht zo goed is als jij zegt. Daar gaan we natuurlijk wel vanuit! Wij schrijven een leuk blogartikel, met jouw eigen antwoorden, met ons oordeel én met een linkje naar jouw website. Uiteraard mag je ook zelf een afbeelding aanleveren ( ca. 650 x 300 ). Wanneer alles klaar is, dan sturen we jou natuurlijk eerst het eindresultaat ter controle voordat wij het online plaatsen en delen via social media.

Wat kost het?

Dat is misschien nog wel het mooie van het hele verhaal. Het kost je helemaal niets! Nou ja, helemaal niets is ook niet waar. Het kost je natuurlijk wel een beetje tijd, maar je kunt je portemonnee gesloten houden! Dus, is jouw website of webwinkel een echte D-Write Website? Mail ons dan!