Je wilt een website met tekst. Dat is je einddoel, maar welke weg bewandel je om daar te komen? We weten natuurlijk allemaal dat er meer wegen zijn die naar Rome leiden. Je kunt bijvoorbeeld een standaard template voor een basiswebsite gebruiken en zelf teksten schrijven. Het is ook mogelijk om de website zelf te bouwen en de teksten te laten schrijven. Wat dacht je van een professional voor de bouw van een maatwerk website? Er zijn nog best wel veel mogelijkheden! Wil jij een website met tekst, waarbij je de juiste garanties krijgt? Dan hoef je niet verder te zoeken. Wij regelen het voor je!

 

D-Write One voor SEO content voor je website

Een goede website heeft natuurlijk SEO content nodig. We hebben het al vaker gezegd: SEO bestaat uit drie hoofdonderdelen, namelijk Content – Linkbuilding – Technische SEO. Als jij een nieuwe website wilt, of je wilt een bestaande website optimaliseren, dan zijn dit de drie zaken waar je op moet focussen. D-Write One is natuurlijk jouw partij voor betaalbare, effectieve SEO teksten. Neem je bij ons een SEO blogabonnement af? Dan zorgen wij direct voor de interne linkbuilding. Hier betaal je niets extra’s voor. Zo coveren we content en on-site linkbuilding. Dan blijft technische SEO over en dat heeft alles te maken met je website zelf. Denk aan een effectief webdesign, een logische sitenavigatie en een sterke techniek die je website ondersteunt. Ja.. daarvoor kun je dus nu ook bij ons terecht!

 

Maar jullie bouwen toch helemaal geen websites?

Klopt helemaal! Wij zijn zeker geen websitebouwers.. Sterker nog, we hebben helemaal niet zo veel verstand van CMS, website technieken, webdesigns en websitenavigatie. Nee, wij hebben verstand van SEO content, dus informatieve teksten, SEO blogs, landingspagina’s.. We kunnen best een website bouwen, maar daar moet je dan niet te veel van verwachten. We zouden er maanden over doen en uiteindelijk een website van slechts matige kwaliteit op kunnen leveren. Ja, we zijn er eerlijk over: websites bouwen is niet aan ons besteed! Schoenmaker, blijf bij je leest.. D-Write One, blijf bij je SEO content. Goed plan! Maar toch.. je kunt zeker wel bij ons terecht voor een mooie website met tekst. Wij hebben namelijk dé oplossing om jou een totaalservice te kunnen bieden!

 

Een website met tekst is wél mogelijk.. Hoe dan?

Als je dan eindelijk hebt besloten dat je een website wilt, dan wil je natuurlijk een goede website mét tekst. Gewoon het complete plaatje.. Wel zo makkelijk! Je wilt een website die hoog scoort in Google, omdat de website technisch sterk in elkaar zit en alle content SEO-proof is. Dat willen wij ook voor jou! Daarom vinden wij het heel vervelend als wij jou moeten mededelen dat je bij ons wel de juiste SEO content kunt krijgen, maar geen technisch sterke website. Balen! Laten we nu een ideale oplossing hebben gevonden.. en die oplossing lag al een tijdje voor onze voeten! Een samenwerking is dé sleutel tot succes!

 

Wij werken samen met…(tromgeroffel)… Care-align Webdesign!

Wij willen een complete service aan kunnen bieden wanneer dit gewenst is, dus een sterke website met tekst. Dit kunnen wij alleen als we samenwerken met een ervaren partij en deze partij hebben we een tijd geleden al gevonden. D-Write One werkt nu officieel samen met (moment, we gaan even de vlag uithangen…) Care-align Webdesign! Inmiddels hebben al een aantal klanten mogen profiteren van deze samenwerking: een website met effectief webdesign van Care-align Webdesign met SEO content van D-Write One. Goud!

 

Wie is Care-align Webdesign eigenlijk?

Achter deze mooie bedrijfsnaam zit een vrouw, en zeker niet zomaar een vrouw. Carla, dé kracht van Care-align Webdesign, is vriendelijk, eerlijk, betrouwbaar en een echte harde werkster. Nog belangrijker: ze heeft de beste talenten in huis als het gaat om webdesigns creëren en websites bouwen. Zij heeft kwaliteiten waar wij niks van begrijpen, en precies dat maakt deze samenwerking zo waardevol. Care-align Webdesign levert betaalbare websites tegen een superscherpe prijs, zowel voor ZZP’ers als voor MKB ondernemers. De opgeleverde websites zijn SEO-geoptimaliseerd, voorzien van een pakkende uitstraling en gegarandeerd naar wens. Carla staat voor wat zij belooft, net als wij, en dat is een fijne garantie voor jou!

 

Wat levert deze samenwerking jou op?

Care-lign Webdesign en D-Write One vormen een geweldig duo, maar wat heb jij daaraan? Nou, best wel veel! Als jij écht wilt scoren met een website met tekst, dan heb je de juiste focus op SEO content, linkbuilding en technische SEO nodig. Wij kunnen jou de juiste SEO content met interne linkbuilding bieden, maar deze content scoort niet optimaal als je website technisch en/of optisch niet geweldig is. Kijk, dáár is Carla van Care-align Webdesign voor! We werken al enkele jaren samen, waardoor we goed op elkaar zijn ingespeeld en aan een half woord genoeg hebben. De SEO content van D-Write One wordt geschreven op basis van wat het webdesign van Care-align Webdesign nodig heeft. Het past gewoon allemaal perfect en daar ga jij van profiteren!

 

Wil jij ook een SEO geoptimaliseerde website met tekst?

Sterke SEO content werkt alleen voor je als het gepresenteerd wordt op een sterke SEO geoptimaliseerde website. Een fantastisch webdesign werkt alleen voor je als je dit design aanvult met effectieve SEO content. Tja, 1 + 1 = 2! Wil jij ook een SEO geoptimaliseerde website met tekst? Kies voor een samenwerkingsverband dat echt voor jou werkt! D-Write One en Care-align Webdesign fixen het voor je! Benieuwd? Neem dan gerust vrijblijvend contact op!