Gepersonaliseerde relatiegeschenken winnen terrein. De laatste jaren waren het vooral de gadgets die het erg goed deden. Diverse bedrijven hebben het nu wel een beetje gehad met de technische snufjes en zoeken naar iets dat persoonlijker is. Het jaar 2017 heeft op het gebied van marketing vooral in het teken van ‘persoonlijk’ gestaan. Met het doel om meer betrokkenheid te creëren zijn bedrijven aan de slag gegaan met het leggen van meer persoonlijkheid in content en klantcontact. Dit kan nu doorwerken in de relatiegeschenken die einde van het jaar worden verzonden aan zakenrelaties.

 

Gepersonaliseerde relatiegeschenken voor 2017!

Als jij je zakenrelaties blij wilt maken met gepersonaliseerde relatiegeschenken, dan heb je zeker meer dan voldoende keuze. Deze geschenken zijn er natuurlijk in diverse categorieën. Het is goed om juist wat af te wijken van het ‘zakelijke’ en meer te kijken naar gepersonaliseerde relatiegeschenken die juist motiveren om eens iets leuks te gaan doen. Even weg van het werk en gewoon genieten. In deze categorie zijn er 3 gepersonaliseerde relatiegeschenken die er echt uitspringen. Hieronder vind je 3 van de leukste gepersonaliseerde relatiegeschenken voor dit jaar, in de categorie vrije tijd.

 

1. Hamamdoeken met naam of logo

Hamamdoeken zijn hot en trendy! Niet heel vreemd, want deze handdoeken hebben veel praktische kwaliteiten. Het is ook niet verwonderlijk dat al veel mensen de standaard set handdoeken in de badkamer hebben vervangen door een set hamamdoeken. Ze nemen vocht supersnel op, waardoor je je er effectief mee afdroogt. Toch zijn de hamamdoeken ook in een mum van tijd weer droog, omdat ze lekker dun zijn. Dat is dan weer ideaal voor op het strand, in het zwembad of in de sauna bijvoorbeeld. Hamamdoeken zijn lekker compact, dus ze nemen niet veel ruimte in de kast in. Daarnaast zijn ze lekker zacht, lekker groot én lekker licht! Hippe Handdoeken biedt een leuke collectie hamamdoeken aan in verschillende kleuren en tegen een heel mooie prijs voor gepersonaliseerde relatiegeschenken. Met deze sfeervolle hamamdoeken met traditionele kwastjes breng je al je zakenrelaties direct in vakantiesferen!

 

2. Saunaproducten met naam of logo

Een uitje naar een wellness center is natuurlijk heerlijk! Even een moment van ontspanning en genieten van het loslaten van alle werkzorgen. Daar zitten je zakenrelaties natuurlijk ook op te wachten! Badjasboetiek heeft een mooi assortiment saunaproducten die kunnen worden voorzien van een naam of logo. Denk aan badjassen van diverse merken, saunalakens en saunakilts. De producten zijn te bestellen in diverse prijsklassen. Hierdoor kun je eigenlijk altijd wel leuke producten vinden binnen het budget voor je gepersonaliseerde relatiegeschenken. Het personaliseren gebeurt middels een borduurwerk op maat.

 

3. Lederen schorten in gebrandmerkte kist

Dit jaar werd de prijs voor Beste Relatiegeschenk 2017, in de categorie huishoudelijk / lifestyle, in de wacht gesleept door Xapron. Als jij best iets meer kunt en wilt besteden aan een gepersonaliseerd relatiegeschenk, dan is dit zeker een fantastische optie. Bij Xapron kun je een lederen schort bestellen die kan worden voorzien van een logo. Daarnaast kan het lederen schort worden geleverd in een houten kist met gebrandmerkt logo. Een mooi relatiegeschenk voor de echte BBQ-liefhebber. Wie houdt er nu niet van BBQ-feestjes? Een ideaal gepersonaliseerd relatiegeschenk om mensen aan te moedigen wat vaker samen te komen om lekker te eten in het zonnetje!

 

De voordelen van gepersonaliseerde relatiegeschenken

Gepersonaliseerde relatiegeschenken bieden veel voordelen ten opzichte van de reguliere relatiegeschenken. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Er wordt meer betrokkenheid gerealiseerd
  • Het bedrijf krijgt meer waardering van de zakenrelaties
  • De onderlinge zakelijke band wordt versterkt
  • De kans op een langdurige zakenrelatie wordt vergroot
  • De aandacht voor de klanten blijft niet onopgemerkt
     

Dus? Tijd voor gepersonaliseerde relatiegeschenken!

Ben jij nog op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor je zakenrelaties? Het aanbieden van relatiegeschenken heeft een aantal jaren op een laag pitje gestaan. Tegenwoordig kiezen weer steeds meer bedrijven voor het uitdelen van relatiegeschenken. Als jij zeker een goede indruk wilt maken op je zakenrelaties, dan kies je aan het einde van dit jaar voor gepersonaliseerde relatiegeschenken!