Herschrijven en redigeren is een vak apart. Veel mensen denken dat dit voor een tekstschrijver een eitje is. Alle informatie staat al voor je op het scherm, dus je hoeft helemaal niet meer zoeken naar de juiste woorden. Vaak is dit juist het probleem voor een tekstschrijver.

Een ervaren tekstschrijver is namelijk zo gewend om zelf unieke teksten te schrijven, dat het lastig kan zijn om de tekst van iemand anders te herschrijven. Redigeren is een stukje makkelijker. D-Write One kan bestaande teksten herschrijven en redigeren, precies zoals jij het wilt.

Herschrijven en redigeren door D-Write One

D-Write One heeft veel ervaring in het herschrijven en redigeren van tekststukken. Hierdoor zijn wij thuis in de meest uiteenlopende onderwerpen. Wij kunnen daarom veel verschillende soorten content voor je herschrijven of redigeren, zoals:

 • Zakelijke blogs
 • Whitepapers
 • Social media posts
 • Webteksten
 • SEO-teksten

Wanneer kies je voor herschrijven door D-Write One?

Het overnemen van teksten van iemand anders, dus het zogenaamde ‘kopieer-en-plakwerk’, is natuurlijk niet toegestaan. Een tekstschrijver vindt het niet leuk wanneer hij of zij uren gewerkt heeft aan content en vervolgens gaat iemand anders ermee vandoor. Voor je het weet heb je een plagiaatclaim aan je kont hangen, en terecht wel! Heb jij een goed stuk tekst van iemand anders en vind je de informatie heel interessant om te delen met jouw online lezers? Dan maken wij er graag unieke content van.

Wanneer een tekst van begin tot einde helemaal omgevormd en omgebouwd moet worden, dan kies je voor herschrijven door D-Write One. Wij breken de bestaande tekst af en bouwen deze van schets af aan weer op. Zo ontstaat er een compleet nieuwe, betere tekst op basis van eerder beschreven informatie.

Wanneer kies je voor redigeren door D-Write One?

Heb je zelf een tekst geschreven, of mag je met toestemming de tekst van iemand anders gebruiken, maar is de tekst grammaticaal niet helemaal in orde? Lopen de zinnen misschien niet helemaal prettig door, zitten er spelfoutjes en tikfoutjes in of weet je niet zeker of je het hele d/t/dt-verhaal wel goed te pakken hebt? Dan laat je de tekst redigeren door D-Write One.

De tekst blijft in grote lijnen zoals deze is, maar alle foutjes worden gecorrigeerd en zinsopbouw wordt verbeterd. Zo blijft het jouw tekst, maar dan in een foutloze vorm. Wij vissen alle spelfoutjes, grammaticale foutjes en schoonheidsfoutjes uit de tekst en leveren je een foutloze tekst aan.

“Als het gebeurt…dan is het gebeurd!”

Wil jij D-Write One inschakelen voor het laten herschrijven of redigeren van content? Neem direct contact met ons op!

Herschrijven en redigeren door D-Write One? Dit zijn onze garanties!

 • Herschrijven tot gegarandeerd unieke content
 • Redigeren tot een foutloos document
 • Snelle service (vaak binnen 5 werkdagen)
 • Kant-en-klare content die je direct kunt publiceren
 • Gegarandeerd vriendelijke tarieven

Wat klanten zeggen

“Toen ik startte met mijn eigen bedrijf was ik op zoek naar een tekstschrijfster en kwam ik Marensa tegen. Vanaf dag 1 heeft zij mij ontzorgd in het schrijven van de teksten voor mijn website en de blogs.

Ze houdt zich keurig aan deadlines en levert iedere keer vernieuwende en verfrissende teksten aan. Een toppertje die ik niet wil missen!”

Susanne Deijs – Assisting You

Stuur een bericht.

Heb jij specifieke content nodig en weet je niet zeker of wij dit voor jou kunnen verzorgen? Aarzel niet en stuur een berichtje.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.