Over ons

D-Write One is in 2016 opgericht door Marensa van Oosten. Vier jaar na het oprichten van de eerste twee tekstbureaus, in 2012, werd het tijd voor iets nieuws. Waarom? Omdat er een Nationale Schrijversprijs werd gewonnen!

 

12036556_766637703465082_1268654886861709813_nDe schrijversprijs

In de herfst van 2015 werd er door de Nieuwe Bibliotheek een schrijfwedstrijd georganiseerd. De Nationale Schrijversprijs, Almere-Europa-Wereld, werd door Marensa gewonnen. Zij kreeg in oktober 2015 haar prijs uitgereikt door de Commissaris van de Koning. Onder het ‘prijzenpakket’ vielen ook enkele publicaties. Hierop werd het zo druk in het tekstbureau dat het tijd werd voor een frisse start vanuit een uitgebreidere onderneming. Hierop ontstond het idee voor D-Write One, en hier zijn we dan!

 

 

 

“Ik had het écht niet verwacht”

“Ik weet dat iedere ‘winnaar’ uit beleefdheid zegt dat hij of zij het niet verwacht had, maar ik had het echt niet verwacht! Ik kon een nacht niet slapen en kwam bij toeval de wedstrijd tegen. Na de website drie keer te hebben verlaten ben ik toch weer terug naar de website gegaan om dan toch maar mee te doen. Ik schreef mijn stuk midden in de nacht, puur vanuit mijn gevoel, en diende het resultaat in. Ik had niet verwacht er ooit nog iets van te horen, en toen belde Polly van de Nieuwe Bibliotheek in Almere.” – Marensa  –

 

Niet de kleinsten

Met trots kunnen we zeggen dat we inmiddels al een behoorlijk aantal klanten, groot en klein, van dienst zijn geweest. We maakten iemand blij met een humoristisch gedicht voor haar vriendin die 50 jaar werd, maar we verzorgden ook honderden teksten voor Bol.com en wel duizenden voor Zalando.nl. Zo zijn we van alle markten thuis en kunnen we groot en klein van dienst zijn met unieke content!

 

Duizenden teksten…

Door de jaren heen hebben we al duizenden teksten geschreven. We zijn de 7 miljoen woorden inmiddels gepasseerd, en we hebben héél eigenaardige woorden voorbij zien komen hoor! Geen onderwerp is ons vreemd, en we gaan iedere uitdaging aan. In het gekke geval dat we er echt helemaal niks van kunnen bakken, dan staat er een team tekstschrijvers klaar om bij te springen. Hier zit vast wel iemand tussen die er wél verstand van heeft!

 

Over Marensa..

Marensa is geboren in Heemstede, op 29 december, lang geleden… Al op jonge leeftijd maakte zij haar opa blij met leuke verhaaltjes en gedichten. Opa was de perfecte fan, en uiteindelijk ook één van de reden om ervoor te kiezen om fulltime tekstschrijver te worden. Alle mogelijke cursussen zijn gevolgd, van Creatief Schrijven tot SEO, en zelfs de enige echte Schrijversvakschool Amsterdam werd nog even meegepakt. Alles om écht klaar te zijn voor het ‘grote’ werk.