SEO-teksten laten schrijven zou zomaar eens dé oplossing kunnen zijn voor jou. De complexe wereld van SEO vraagt om veel inzet. Er zijn natuurlijk ondernemers die met veel plezier zelf SEO-teksten schrijven, maar de meeste ondernemers raken verdwaald in het ‘SEO-drama’. Wij zijn D-Write One voor deze ondernemers. Bij ons kun je SEO-teksten laten schrijven die passen bij jou, bij jouw doelgroep en bij je vakgebied.

De 5 belangrijkste kenmerken van goede SEO-teksten

Wil je geen SEO-teksten laten schrijven, maar er zelf mee aan de slag gaan? Zorg er dan voor dat je SEO-teksten voldoen aan alle belangrijke regels en richtlijnen. Een goede SEO-tekst kun je herkennen aan onder meer de volgende 5 kenmerken:

 • Juist gebruik van keywords
 • Uitstekende spelling en grammatica
 • Prettige leesbaarheid
 • Originaliteit van A tot Z
 • Waardevolle inhoud

SEO-teksten laten schrijven voor de zoekmachines? Doe niet zo gek!

SEO, ofwel Search Engine Optimization, heeft natuurlijk álles te maken met zoekmachines. Jij kent Google als je eigen broekzak, maar Google kent jou helemaal niet? Dan is het tijd om wat SEO in de mix te gooien. Betekent dit dat je SEO-teksten moet laten schrijven voor de zoekmachines? Absoluut niet! Dat vinden de zoekmachines namelijk helemaal niet prettig. Ze krijgen daar een beetje het gevoel van dat je aan het slijmen bent, en dat moet je echt niet hebben!

Direct contact opnemen

De tijd van keyword density is voorbij

In 2012 moesten ondernemers inderdaad nog SEO-teksten publiceren voor de zoekmachines. We hadden te maken met keyword density. Een fantastische SEO-tekst had slechts 250 woorden en hierin kwam wel zeven of acht keer het belangrijkste keyword voor. Je moest een keyword density / trefwoorddichtheid aanhouden van ongeveer drie procent. Belabberde teksten voor online bezoekers van je website, maar geweldig voor de zoekmachine!

Wat denk je dat al die online bezoekers deden na het doorklikken vanaf die toppositie in Google naar jouw website? Het op een lopen zetten! Klanten houden er niet van om op de tweede plaats te staan, dus als ondernemer moet je je altijd eerst richten op de klant en daarna pas op de zoekmachine. Weg met die keyword density van drie procent en op naar goede SEO, dé SEO van vandaag.

SEO-teksten zijn cruciaal voor het succes van je bedrijf!

Zoekmachines spelen een bijzonder grote rol bij het verkrijgen van zichtbaarheid en websiteverkeer. We leven in een online wereld die extreem competitief is en het valt niet mee om tegen de concurrentie op te boksen in Google en andere zoekmachines. Met het oog hierop zal elke serieuze ondernemer het met ons eens zijn: SEO is cruciaal voor het succes van je bedrijf!

SEO-teksten laten schrijven door D-Write One

Zie jij door de bomen het bos niet meer of, misschien wel beter gezegd, zie jij door alle SEO regels en richtlijnen de juiste woorden niet meer? Wij helpen je! Je kunt al je SEO-teksten laten schrijven door D-Write One. Hierbij gaat het niet alleen om informatieve teksten, maar wij kunnen ook SEO-blogs voor je schrijven. Ideaal om steeds weer nieuwe, verse content aan je zakelijke website toe te voegen. Kijk, daar houdt Google pas écht van! Neem een blogabonnement of bestel gewoon zo nu en dan eens een SEO-blog wanneer jij het wilt. Alles kan! Weet je niet precies wat voor SEO-teksten het best bij jouw bedrijf passen? Wij adviseren je natuurlijk graag!

Al onze SEO-teksten zijn minimaal 500 woorden lang. Per opdracht en onderwerp bepalen wij graag, samen met jou, welk woordenaantal het best passend is.

SEO-teksten laten schrijven? Dit zijn onze garanties!

 • Professioneel vooronderzoek
 • Toepassing van long tail en short tail keywords
 • Aangename leesbaarheid voor online bezoekers
 • Optimale toepassing van actuele SEO regels en richtlijnen
 • Aandacht voor tekst, meta description en rechtenvrij beeldmateriaal

Wat onze klanten zeggen

“Met veel plezier samengewerkt met D-Write One gedurende talloze projecten, vooral vanwege de snelle en professionele afhandeling van mijn opdrachten.”

Cornelis Parlevliet – Webguru

Stuur een bericht.

Heb jij specifieke content nodig en weet je niet zeker of wij dit voor jou kunnen verzorgen? Aarzel niet en stuur een berichtje.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.