Tarieven

Een vast uurtarief hebben we niet en een vast woordtarief hebben we ook al niet. Lekker dan! Wat kunnen we je dan wel vertellen over de tarieven? Nou, bijvoorbeeld dat je altijd duidelijkheid hebt vóórdat je een opdracht plaatst en dat je nooit méér betaalt dan het bedrag dat we vooraf hebben afgesproken met elkaar. Duidelijkheid, daar houden we van!

Waarom geen uurtarieven?

Wij hanteren geen uurtarieven om meerdere redenen. Op de eerste plaats bieden wij graag zekerheid van de prijs vooraf in plaats van achteraf. Wij willen niet dat jij moet wachten tot we klaar zijn om te ontdekken hoeveel tijd het gekost heeft. Daarnaast vinden wij een uurtarief onbetrouwbaar. Wij kunnen jou wel vertellen dat we ergens vijf uur aan gewerkt hebben, maar er is niemand die daarvoor het harde bewijs op tafel kan leggen.

Waarom geen woordtarieven?

Als je geen uurtarief wilt rekenen, dan kom je snel uit op een woordtarief. Helaas, ook daar doen wij niet aan! Hier is een belangrijke reden voor. Het ene stukje content vraagt gewoonweg om heel andere woorden dan het andere stukje content. Je kunt je voorstellen dat we langer werken aan het plaatsen van de juiste woorden in een stuk over wetgeving dan in een stuk over kinderfeestjes. Onderwerpen zijn verschillend, de moeilijkheidsgraad ligt steeds anders. Daar kunnen we gewoonweg geen standaard woordtarief aan koppelen.

Wat voor tarieven betaal je dan wel?

Eigenlijk werkt het heel simpel. Jij vertelt ons wat je nodig hebt en wij bepalen aan de hand daarvan hoeveel tijd en werk dat gaat kosten. We rekenen alles mee, van vooronderzoek tot laatste ‘check-check-dubbel-check’. Op basis hiervan stellen wij een prijs vast en dit bedrag delen wij met jou. Dit is een vast bedrag. Dachten wij vooraf dat we er vijf uur mee bezig zouden zijn en hebben wij er, door tegenvallers of obstakels, wel tien uur over gedaan? Dan nemen wij die vijf extra uren voor onze rekening. Zo weet jij altijd vooraf waar je aan toe bent, en wij ook.

Hoe zit het met de facturatie?

Als jij van ons een prijsopgave hebt ontvangen en je gaat hiermee akkoord, dan gaan wij de opdracht inplannen. We spreken direct een deadline vast, dus je weet precies voor welke datum je de content in je mailbox vindt.

Kom je bij ons voor een eenmalige, kleine opdracht? Dan ontvang je de factuur bij de aanlevering van de content. Plaats je een eenmalige, grotere opdracht? Dan verdelen we het afgesproken bedrag over twee facturen. Je ontvangt een deelfactuur vooraf en een deelfactuur bij aanlevering van de content. Wil je een vaste samenwerking met D-Write One starten en maandelijks content ontvangen? Dan ontvang je van ons op de laatste werkdag van elke maand een factuur voor de aangeleverde content.

Alle facturen worden verzonden met een betaaltermijn van 14 dagen.