Verhalen en gedichten schrijven.. Veel mensen doen dat hobbymatig. Het is een ontspannen bezigheid en je kunt er al je gevoel in kwijt. Dat geldt natuurlijk niet voor iedereen. Verhalen en gedichten schrijven kun je maar tot op zekere hoogte leren. Het moet in de basis al in je zitten.

Is het aan jou om een mooi verhaal of gedicht te schrijven voor of over iemand anders, maar kom je er echt niet uit? Geen nood, want D-Write One helpt je graag. Wij maken alle verhalen en gedichten persoonlijk en passend voor ieder moment. Hoe meer informatie jij ons kunt geven, hoe persoonlijker wij de tekst kunnen maken voor je.

Verhalen en gedichten laten schrijven voor ieder moment

Je kunt voor de meest uiteenlopende gelegenheden en momenten een verhaal of gedicht laten schrijven door ons. Vaak gaat het om leuke gelegenheden waar een mooie tekst voor nodig is, maar het komt natuurlijk ook voor dat er voor een verdrietige gelegenheid een tekst geschreven moet worden. In beide gevallen staan wij voor je klaar met een zeer complete en persoonlijke service. Wij kunnen al jouw verhalen en gedichten schrijven, voor écht alle momenten. Denk bijvoorbeeld aan de volgende gelegenheden:

 • Bruiloften
 • Feestdagen
 • Valentijn
 • Verjaardagen
 • Jubilea
 • Uitvaarten

Een mooi verhaal laten schrijven voor of over je dierbare

Een verhaal is leuk, een goed verhaal maakt indruk. Voor verhalen geldt vaak dat zij eerst gewoon mooi zijn en daarna steeds waardevoller worden. Denk hierbij aan de levensloop voor de bruiloft, maar ook aan de mooie speech die op een uitvaart voorgedragen wordt. Hoe langer het moment geleden is, hoe waardevoller het verhaal wordt. Een goed, gevoelig verhaal kan emotioneel van onschatbare waarde worden. Dit is precies wat wij voor jou willen realiseren als wij een verhaal schrijven voor jou. Wij zoeken voor iedere gelegenheid naar de perfecte woorden die samen het mooiste verhaal vormen.

Een persoonlijk kinderverhaaltje laten schrijven

Kinderen zijn dol op verhaaltjes. Er zijn veel kinderen die hun favoriete bedtijdverhaaltje helemaal uit het hoofdje kennen. Hoe leuk is het dan als er eens een verhaaltje wordt voorgelezen waar het kindje zelf de hoofdrol in speelt? Leuker kan het écht niet! Je kunt door ons een persoonlijk kinderverhaaltje laten schrijven dat precies lang genoeg is om voor het slapen gaan voor te lezen (circa 1.500 woorden). Niet alleen heeft het kind zelf de hoofdrol in het verhaal, maar in het verhaal komen ook veel herkenbare ‘favorietjes’ voor. Hierbij kun je denken aan de lievelingskleur, de liefste knuffel of het lievelingsdier van het kind. Natuurlijk bespreken wij dit met jou, zodat wij een mooi en uniek kinderverhaal kunnen schrijven.

Een uniek, persoonlijk gedicht laten schrijven

Een goed gedicht raakt. Dit kan op veel manieren. Een gedicht kan iemand raken met humor, waardoor de tranen over de wangen rollen van het lachen, maar een gedicht kan ook raken in de diepste emoties. Dit lukt alleen wanneer er heel veel aandacht is voor de persoon voor wie het gedicht bedoeld is of, vaak in het geval van een uitvaart, voor de persoon over wie het gedicht gaat. Laat jij een gedicht schrijven door D-Write One? Dan ben je zeker van persoonlijke aandacht. Wij luisteren niet alleen naar de informatie die jij ons te bieden hebt, maar wij luisteren ook naar wat jij ons zonder woorden vertelt. Je kunt door D-Write One alle soorten gedichten laten schrijven.

“In de stilte tussen woorden zit een mooi gedicht.”

Verhalen en gedichten laten schrijven? Supersnelle levertijden!

Een paar dagen voordat de familie Sinterklaas of kerst viert bedenk jij je ineens dat je nog een gedicht moet schrijven voor bij het pakje.. Herkenbaar? Veel mensen slaan dicht wanneer iets ‘last minute’ geregeld moet worden. Niet handig als je beloofd hebt om een goed verhaal of een leuk gedicht te schrijven! Geen paniek, want wij lossen het voor je op! Wij hanteren altijd snelle levertijden voor de verhalen en gedichten.

Voor reguliere verhalen en gedichten hanteren wij een levertijd van maximaal drie werkdagen. Voor verhalen en gedichten voor uitvaarten zetten wij onze 24 uurs service in. Wil je een verhaal of gedicht laten schrijven en is er éxtra haast bij? Vraag ons naar de mogelijkheden. Meestal kunnen wij wel aan jouw deadline voldoen!

Goede verhalen en gedichten schrijven is niet makkelijk. Het wordt vaak nog lastiger als je het echt heel persoonlijk wilt maken. Heb jij al een tekstje op papier staan en loop je ineens vast? Wij maken de tekst voor je af. Kom je er helemaal niet uit en wil jij een mooi verhaal of gedicht laten schrijven op korte termijn? Wij staan voor je klaar. Neem direct contact met ons op en wij gaan voor je aan de slag.

Verhalen of gedichten laten schrijven door D-Write One? Dit zijn onze garanties!

 • Heel persoonlijk
 • Altijd uniek
 • Een blijvende herinnering
 • Gegarandeerd snelle levering (binnen 3 werkdagen)
 • 24 uurs service voor uitvaartteksten

Wat klanten zeggen

“Marensa heeft een enorm positieve bijdrage geleverd aan onze SEO-ranking en vindbaarheid in Google. Ze neemt je veel werk uit handen, omdat ze zelf onderwerpen zoekt, een goed blog schrijft, er een foto en video bij zoekt en ook nog eens de juiste interne links.

Google zoekwoorden en alt-teksten neemt ze ook voor haar rekening. Ik beveel haar van harte aan als je, net als wij, worstelt met het produceren van kwalitatief goede content.”

Arjan Bloemendaal – Het Effectieve Werken

Stuur een bericht.

Heb jij specifieke content nodig en weet je niet zeker of wij dit voor jou kunnen verzorgen? Aarzel niet en stuur een berichtje.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.