Waarom bloggen als bedrijf? Een eenvoudige vraag die op veel manieren te beantwoorden is. Het is namelijk zo dat het publiceren van zakelijke blogs veel voordelen op kan leveren, zowel direct als indirect. Wat dacht je van meer leads, meer waardering, meer sales?

Wat zeggen de statistieken?

Wij kunnen je wel vertellen waarom bloggen als bedrijf belangrijk is, maar dit zou een ellenlange tekst vol statistieken worden. Nu zijn wij niet vies van een mooi stuk killer content, integendeel, maar wij zijn ons er ook goed van bewust dat jij als ondernemer gewoon snel en makkelijk wilt ontdekken waarom bloggen als bedrijf nu zo effectief is. Daarom hebben wij twee infographics voor je ontworpen die je alle informatie bieden die jij nodig hebt!

 

 

 

 

Je zakelijke blogs uitbesteden

Nu je weet waarom bloggen als bedrijf zo belangrijk is ben je er misschien ook wel van overtuigd geraakt dat het nu toch wel echt tijd wordt om ook actief te gaan bloggen op je zakelijke website. Probeer dit zoveel mogelijk op dezelfde dagen te doen en liefst ook rond dezelfde tijd. Vind je het lastig om je hieraan te houden? Plan je zakelijke blogs dan van tevoren in of zet even een alarmpje op je smartphone. Vergeet je zakelijke blogs na publicatie op je website ook zeker niet te delen! Het is aan te raden om minimaal 2 tot 3 blogs per week te publiceren. 

Heb je hier geen tijd voor, geen zin in of heb je gewoon vaak last van een gebrek aan inspiratie? Dan kun je je zakelijke blogs uitbesteden aan D-Write One. Wij kunnen je eens per maand voldoende blogartikelen leveren om de maand mee door te komen. Wil jij het eens proberen? Dan is onze Februari Actie zeker iets voor jou! Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd even contact opnemen.