Blogfoto’s hebben een bepaalde kracht nodig. Zij zijn er niet alleen om een blogartikel meer sfeer te geven, maar vooral ook om de boodschap te versterken. Daarom is het belangrijk om je blogfoto altijd bewust te kiezen. Eerder al hebben we je verteld waarom het zo belangrijk is om te kiezen voor een rechtenvrije blogfoto en hoe je deze het makkelijkst kunt vinden. Nu willen wij onze beste blogfoto’s met je delen.

 

Dit zijn de beste blogfoto’s van D-Write One

Wekelijks schrijven wij gemiddeld 147 blogartikelen voor diverse bedrijven. Een deel van deze blogteksten schrijven wij via het schrijverscollectief waar wij bij aangesloten zijn. Hiervoor leveren wij in de meeste gevallen uitsluitend de teksten aan. Ongeveer de helft van deze blogartikelen worden geschreven voor klanten die bij ons een blogabonnement hebben afgesloten. Blogartikelen die vanuit het blogabonnement worden aangeleverd zijn standaard voorzien van een rechtenvrije blogfoto. Wij hebben de 15 beste blogfoto’s voor je uit ons archief gevist.

 

Deze blogfoto plaatsten wij twee jaar geleden bij een artikel voor een Caterpillar verhuurbedrijf.

 

Vorige jaar schreven wij een artikel over ‘the dark side of air sports’ (de duistere kanten van sporten in de lucht).

 

Voor een GZ-praktijk schreven wij een blogartikel over de kracht van verbinding. Hier kozen wij deze bijzondere foto voor uit.

 

Deze blogfoto plaatsten wij  in 2015 bij een wetenschappelijk artikel over het ontstaan van de regenboog.

 

In het voorjaar van 2016 mochten wij de complete website van een spiritueel therapeut verzorgen. Deze blogfoto zetten wij bij de allereerste blogpost, over reflectie.

 

Voor een praktijk in maatschappelijke dienstverlening schreven wij op verzoek een blogpost over hoe je de hele wereld rond kunt wandelen aan kunt als je sterk in je schoenen staat. Deze blogfoto vonden wij er erg mooi bij passen.

 

Voor een online reisbureau mochten wij een blogartikel schrijven over de mooiste rondreizen door Vietnam. Deze foto konden wij niet laten liggen!

 

Deze unieke blogfoto hebben wij enkele maanden terug bij een blog over ruimteschepen geplaatst.

 

Deze prachtige foto hebben wij geplaatst bij een blogartikel dat werd gepubliceerd door een horecagelegenheid aan Malibu Beach.

 

Vanuit een blogabonnement schrijven we regelmatig over street art. Dit is één van de bijzondere blogfoto’s die we hiervoor hebben aangeleverd.

 

Een blogpost over Tsjernobyl verdient een sterke foto. Wij vonden deze blogfoto erg indrukwekkend.

 

Voor een Amerikaanse website schreven wij een ‘killerblog’ over de ‘The Oklahoma City National Memorial’ en de bombardementen van 19 april 1995.

 

Einde 2016 schreven wij een blogartikel over het feit dat de regels met betrekking tot het vliegen naar oorlogsgebieden zouden worden aangescherpt. Deze blogfoto bezorgde ons kippenvel.

 

Voor een dierenliefhebber, actief bij de Dierenbescherming, schreven wij een blogpost over waarom het zo ontzettend belangrijk is dat dieren na opvang zo snel mogelijk weer worden vrij gelaten. Deze blogfoto laat hoe mooi ‘vrij zijn’ is.

 

Waarom maakt de nacht alles angstaanjagender? Wij schreven er een artikel over voor een psychologie blog en plaatsten er deze ‘creepy’ foto bij.

 

Kies je blogfoto’s bewust

Soms zijn wij langer bezig met het vinden van de perfecte foto dan met het schrijven van de tekst. Dit is niet erg, want een sterke foto versterkt ook de werking van een blogartikel. Als jij je blogs zelf verzorgt, kies je foto’s dan minstens even bewust als je woorden. Kun je echt geen krachtige foto’s vinden? Dan kunnen wij je hier uiteraard bij helpen, ook als je je blogteksten zelf schrijft. Wil je zowel het schrijven van je blogs als het vinden van de perfecte blogfoto’s aan ons overlaten? Kies dan voor één van onze blogabonnementen.